A könnyűszerkezetes ház a jövő!

Szponzorált tartalom

könnyűszerkezetes ház
könnyűszerkezetes ház

Egyre fontosabb, hogy jól gazdálkodjunk a pénzünkkel. Mindez azért is lényeges, mert érezhető változásokon ment át a gazdaság az utóbbi időben, ami gyakorlatilag mindenkit érint valamilyen szinten. Nem lehet tehát elmenni amellett, hogy mire mennyit költünk, ami egy nagy beruházás esetén nagyobb megtakarítást is jelenthet.

Az építkezni vágyók kedvét sem kell, hogy elvegyék ezek a hatások, mert okosabban is költhetnek! Most különösen megéri könnyűszerkezetes családi házat építeni azoknak, akik vágynak a nagyobb alapterületre, saját kertre és mindarra, ami az ilyen jellegű házakkal együtt jár.

Szeretnénk megnyugtatni azokat, akik kételkednek, hogy bár szerkezetileg nem a tégla dominál ezekben az épületekben, mégis masszív, stabil, energiatakarékos és modern otthont biztosíthat számukra is!

A gyorsházak minden előnyét figyelembe véve hamar rájöhetnek, hogy mitől olcsóbb ez a módszer, s hogy melyek azok az okok, amelyek miatt sokkal jobban járhatnak! Az első előnye a felépítési idő.

Kész tervek alapján épül a könnyűszerkezetes ház, ami egyfajta elemes ház, hiszen egyes elemeit egészben, előre legyártva szállítják az építkezés helyszínére. Ezeknél a házaknál sokkal kisebb az esélye annak, hogy időben megcsúszunk, ráadásul eleve gyorsabban érhetjük el a kulcsrakész állapotot. Az idő pedig pénz, és ez az egyik része a dolognak, ahol megfoghatjuk a költségeket.

Az építőanyagok váratlan drágulásával sem kell számolnia annak, aki ezt a módot választja, hogy saját otthona legyen. A könnyűszerkezetes háznál választhatunk egyszintes és emeletes kialakítású épületek sokasága közül, amelyek bruttó hasznos alapterülete még nagyobb is, mint egy ugyanilyen téglaházé.

A könnyű szerkezet ellenére a hőszigeteltség kimagasló, energiatakarékos, fenntartható ezáltal a ház. A falpanelek előre le vannak gyártva. A külső, teherhordó falak módosításával ellentétben a belső falaknál lehetősége van módosításra a tulajdonosnak, ezért ha a tervektől eltérő felosztást szeretne, az többségében egyszerűen megoldható.

Alacsony rezsiköltségekkel számolhat, aki a könnyűszerkezetes ház megépítése mellett dönt, hiszen kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek az épületek. Mindezek az előnyök mellett mégiscsak a gyorsaság lehet a legvonzóbb szempont az emberek felé, akik közül egyre többen ébrednek rá, hogy mennyivel olcsóbban megúszhatják az építkezést és mégcsak le sem kell mondaniuk arról, hogy egy korszerű, energiahatékony ingatlanban élhessenek!

Mennyibe kerülnek a könnyűszerkezetes házak? Részletes tájékoztatást a Készházban Otthon honlapján talál, ahol a típusházak költségei az építmény hasznos alapterülete alapján kerülnek kiszámításra. Amennyiben felkeltette az érdeklődését a készház, vegye fel a kapcsolatot az elérhetőségek valamelyikén és érdeklődjön személyre szabottan!

Published by