A WPC kerítésléc az, amivel nem nyúlhatsz mellé!

Szponzorált tartalom

WPC kerítésléc
WPC kerítésléc

Rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre, amennyiben kerítést szeretnénk építeni a ház köré. A fa csodálatos anyag, természetes szépsége mindenkit elvarázsol. Azonban arra is gondolni kell, hogy ezt az anyagot karban kell tartani, méghozzá elég gyakran. A fémet túl ridegnek tartja? Van más megoldás is, hogy szép látványt nyújtson és ne kelljen néhány évente azzal foglalkozni, hogy lecsiszoljuk, lefestjük!

A fa szépsége és a műanyag praktikuma elegyedik a WPC kerítésléc termékekben, amelyek direkt kerítések építéséhez lettek kitalálva!

Miért jó választás kerítéshez?

A WPC-t persze más módon is fel lehet használni, de most maradjunk a kerítéseknél. Legfőbb előnye az, hogy nem igényel karbantartást. Hogy lehetséges ez? Úgy, hogy állja az időjárással járó szélsőségeket, vízálló és nem mellesleg a rovarok sem tehetnek kárt benne! A gomba nem támadja meg, tisztítása könnyedén megoldható.

A mai világban kevés olyan dolog van, ami tényleg praktikus és egyben szép is. A gyártók nyilván törekednek arra, hogy biztosítsák ezeket a feltételeket, így lehetséges, hogy a WPC kerítésléc megszületett.

Gondozásmentes, környezetbarát, nem korrodálódik speciális bevonatának köszönhetően. Számos színben elérhető, ezért azon sem kell aggódni, hogy illik-e majd az épület stílusához. Mindenki megtalálhatja a színválasztékban azt az árnyalatot, ami számára a leginkább tetszetős.

A kerítés megépítéséhez, pontosabban a kerítéslécek rögzítéséhez színazonos kiegészítőket érhetünk el. A kerítésünk alapjára azonban mint minden esetben, itt is nagy gondot kell fordítani! Fontos, hogy megfelelő alapot kapjon a WPC kerítésléc, melyet érdemes fém oszlopokhoz rögzíteni. A hőtágulással számolva, a lécek közti megfelelő távolság, a rögzítési pontok száma meghatározó a tartósságot illetően. Amennyiben segítségre van szüksége a WPC kerítésléc felszereléséhez, úgy a WPCBEN OTTHON szakemberei készséggel állnak rendelkezésére!

Published by