Mindig válassz megfelelő segítséget

Szponzorált tartalom

https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/
https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/

Amikor nekivágtam a vállalkozói életnek, akkor még nem is tudtam, hogy mekkora fába vágtam a fejszémet. Nagyon sok dolognak utána kellett járnom, hogy minden az előírtaknak megfelelően menjen.

Időközben sikerült a Székhelycentrumra is rátalálnom, akik sokat segítettek azzal, hogy átvették tőlem a székhelyem feladatait.

Először a honlapjukkal találkoztam: https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/. Itt nagyon sok információt meg lehet tudni a vállalkozásról és a szolgáltatásukról is, ami nem más, mint a székhelyszolgáltatás.

Azonban ezen kívül vállalnak még cégalapítást, kft alapítást és cégmódosítást is. De mind közül a legnépszerűbb a székhelyszolgáltatásuk.

Szerintem a székhelyszolgáltatással nagyon sok olyan vállalkozás életét meg tudják könnyíteni, akiknek a mindennapi munkájuk során nincs szükségük székhelyre.

Ha pl. egyéni vállalkozó vagy, akkor a saját otthonod is lehetne a székhelyed. Azonban egyes helyzetekben sokkal jobban járhatsz, ha az otthonodat nem érintik a céges ügyek.

A Székhelycentrum már több, mint 16.000 elégedett ügyféllel büszkélkedhet. Ennyi elégedett ügyfélnek szerintem már lehet hinni, hogy valóban minőségi szolgáltatást nyújtanak.

Ha szükséged lenne egy székhelyre, de nem szeretnél iparűzési adót fizetni, akkor erre is van lehetőség. Újlengyel területén IPA mentes székhelyed lehet. Ez ugyan nem a fővárosban van, viszont könnyen és gyorsan megközelíthető helyen. Ha nincs telephelyed, akkor pedig teljesen IPA mentességet kaphatsz.

Nézd meg a Székhelycentrum oldalát és döntsd el, hogy Neked szükséged van-e a szolgáltatásukra: https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/. Amennyiben szimpatikusak, akkor pedig az oldalon keresztül is fel tudod venni velük a kapcsolatot.

Könnyítsd meg a saját és a céged életét a székhelyszolgáltatással!

Published by