Ettől válik igazán profivá egy gasztronómiai rendezvény!

Szponzorált tartalom

interneteskozvetites.hu
interneteskozvetites.hu

Én mindig is az ételek rajongója voltam, de szerintem ezzel nem lehetek egyedül, hiszen enni szinte mindenki szeret. Mikor még fiatal voltam, emiatt gondjaim is voltak a kilóimmal, de aztán később sikerült egy olyan életmódot kialakítanom, amiben nem kell lemondanom a finom falatokról, de közben azért még fitt is maradhatok. Ez igenis lehetséges.

Tényleg csak annyi a titok, hogy nem kell feleslegesen sokat enni. Rájöttem, hogy bőven elég nekem megennem a felét is annak, amit eddig fogyasztottam. Az is fontos, hogy lassan együnk, hiszen a testünk némi késéssel jelzi csak, hogy elég táplálékot vittünk be. Ha valaki túl gyorsan étkezik, akkor szinte biztos, hogy többet eszik, mint kéne, csak még nem tud róla.

Egyvalami viszont változott: továbbra is csak a finom, minőségi ételekkel elégszem meg! Sokan állítják, hogy ami egészséges az általában nem annyira finom, de ez szerintem bődületesen nagy tévedés.

Simán lehet úgy készíteni egy finom étel, hogy közben kíméli a testünket.

Egyébként egy gasztronómiai vállalkozásnál dolgozom, ahol kiélhetem az ételek iránti rajongásomat. Olyan ételek gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk, melyek segíthetnek másokban abban, hogy egészséges életmódot folytathassanak. Ezek között vannak készételek is, de olyan termékeink is léteznek, melyeket alapanyagként is felhasználhatnak a vásárlóink, ha főzni szeretnének valami egészségeset és finomat.

Én egyébként marketinges vagyok a cégnél, és az elsődleges feladatom a termékeink népszerűsítése. Sok mindent kipróbáltam már az ügy érdekében, melyek között valami bevált, valami nem. Alapvetően elégedett vagyok a teljesítményemmel, de van valami, amit már régóta szeretnék megvalósítani: egy gasztronómiai rendezvényt, ami a termékeinket népszerűsíti.

Aztán arra gondoltam, ha már lúd, legyen kövér!

Mi lenne, ha az egész rendezvényt élőben közvetítenénk az interneten? Persze tudtam, hogy ehhez egy igazán profi szolgáltatóra lesz szükség, akik töviről hegyire ismerik az ezzel járó feladatokat. Rövid internetes keresgélést követően végül rátaláltam az interneteskozvetites.hu weboldalára, ahol a Pélicom csapatáról sokat megtudhatunk.

Sokak álma, hogy olyan környezetben kezdhessenek élő közvetésbe, ahol a legprofibb technika áll a rendelkezésre. Nos, ez a csapat ezt a kívánságát bárkinek képes megvalósítani, szóval ha te is vágysz egy ilyen megoldásra, akkor ne is nagyon keresgélj tovább, és csak kattints a fenti linkre! Életed legjobb döntése lesz ez, majd meglátod!

Mikor első alkalommal vettem fel velük a kapcsolatot, már akkor éreztem, hogy tényleg arra a csapatra sikerült rátalálnom, akiknél a lehető legjobb kezekben lesz az internetes élő közvetítésünk.

Az esemény színterét egyébként mi választottuk ki, és egy amolyan kerthelyiségről volt szó. Kérdeztük tőlük, hogy ez gondot jelentene-e, de azt a választ kaptuk, hogy már számtalan alkalommal kellett külső helyszínekre vinniük a felszerelésüket, szóval semmi probléma. A közvetítőkocsijuknak hála bárhová képesek kitelepíteni a stúdiójukat, és nagy tapasztalatuk van az efféle munkákban is.

Persze saját belső stúdióval is rendelkeznek, szóval ha valaki ilyen megoldásban gondolkodna, akkor szintén a tökéletes helyen jár.

Az interneteskozvetites.hu egy olyan társaság, akiknek a tagjai valamennyien profik, és a saját szakmájukra úgy tekintenek, mint életük hivatására. Ők igazi szerelmesei azoknak a technikáknak, melyekre szükség van egy ilyen esemény profi megszervezéséhez.

Persze itt nem csak arról van szó, hogy a legmodernebb eszközök állnának a rendelkezésükre, hiszen a szakszerűség és a tapasztalat legalább ennyire fontos, de ebben a tekintetben sincs semmilyen okunk az aggodalomra, hiszen náluk jobban tényleg senki nem érti ezt a szakmát.

Mielőtt sor került volna a gasztronómiai rendezvényünkre, ők már előtte kiérkeztek a helyszínre, és alaposan megvizsgálták azt, hiszen ők semmit nem bíznak a véletlenre, és csakis a tökéletességgel hajlandók megelégedni. Tehát már jó előre meghatározták, hogy a kamerák hol lesznek elhelyezve, hogy a lehető legjobb felvételeket tudják biztosítani a közönségnek.

Számomra ez a felkészültség és alaposság annak volt a jele, hogy a legjobb csapatra esett a választásom, és tényleg egy igazán profi műsort biztosítanak majd az érdeklődőknek. Valahol itt kezdődik az igazi profizmus!

A rendezvénynek hatalmas sikere volt, és sok-sok emberhez eljutott a hírünk, amit csak ennek a csapatnak köszönhetek!

Én nagyon meglepődtem azon, hogy milyen sok ember jött ki tőlük, de aztán megértettem, miért: ez egyszerűen egy komoly munka, ami egyszerre több ember koordinációját igényli. Itt nem működik az, hogy valaki több fontos feladattal is foglalkozik egyszerre. Itt minden részfeladatra kijelölnek egy profi embert, aki csak azzal törődik. Az internetes élő közvetítés csakis így működhet olyan szinten, amit egy profi rendezvény megkövetel.

A rendezvényt elképesztően sokat látták, valójában többen is, mint amire álmaimban gondolni mertem volna. Ha nincs ez az elképesztő minőségi szolgáltatás a rendezvény mögött, akkor ez a szám nem lett volna ilyen hatalmas, ez szinte biztos.

Elkezdett Titeket is érdekelni egy ilyen lehetőség? Akkor a legjobb, ha ránéztek a weboldalukra, mert ott minden további részletet megtudhattok róluk. Ha ott jártok, akkor szerintem a blogra is nézzetek rá, mert rendkívül érdekes olvasmányokat találhattok ott meg.

A blog segítségével kicsit közelebb kerülhettek ehhez az érdekes világhoz, és talán segít a döntést is meghozni, ha ilyen szolgáltatásban gondolkodnátok.

Ha céges rendezvényt szeretnétek közvetíteni az érdeklődök számára, ők jelentik a tökéletes megoldást. És ezt nem csak én gondolom így, hanem a többi partnerük is!

Published by