Megelőzés ultrahangos egérriasztó segítségével!

Szponzorált tartalom

egérriasztó
egérriasztó

Ahogy beüt a hidegebb idő, sajnos a rágcsálók is melegebb helyet keresnek maguknak, hogy átvészelhessék a telet. Mivel szinte bármit képesek megemészteni, akármit hasznosít a szervezetük, ezért a házak, otthonaink sincsenek biztonságban velük szemben!

A legjobb, amit tehetünk annak érdekében, hogy elkerüljük a beköltözésüket az, hogy minden létező lyukat betömünk, továbbá alkalmazzuk azokat az eszközöket ellenük, amelyek segítségével, ha be is jutnak, megfoghatjuk, elpusztíthatjuk őket.

Nem kevés problémát tudnak okozni és akkor most ne is a lakás vagy holmijaink épségéről beszéljünk, hanem sokkal inkább lényeges elkerülni a különféle fertőzéseket, melyeket jelenlétükkel okozni tudnak.

A legjobb megoldás az ultrahangos egérriasztó kihelyezése, ami bizonyítottan hatékony, ha megfelelően alkalmazzuk! A Detektorbolt.hu webáruház részletesen taglalja, hogy mire kell odafigyelni az elhelyezésnél és pontosan hol tudjuk hasznát venni.

Persze egy szimpla egérfogó is beválhat, azonban ha egyáltalán nem szeretnénk, hogy beköltözzenek, akkor a legjobb, ha egérriasztó használatában gondolkodunk! Az eszköz dupla ultrahangos hangszóróval rendelkezik, ami extra hatásfokot biztosít.

Érdemes zárt vagy fedett helyen használni, tehát mind beltéren, a lakás bármely pontján, mind garázsban, fészerben és egyéb mellék épületeknél is jól alkalmazható. Egyszerre egérriasztó és nyestriasztó a készülék, ami lehetővé teszi, hogy hosszú távon megszabadulhassunk a rágcsálóktól ingatlanunkban és annak környékén!

Nagy előnye, hogy nem kell az elpusztult állat megsemmisítéséről gondoskodni, hiszen nem öl, hanem elriaszt, tehát valamilyen szinten egy barátságosabb megoldás a kártevők elleni védekezésben.

A patkány , nyest és egér nem tudja elviselni a magas frekvenciájú ultrahangot, ennek köszönhetően meg sem próbálkozik azzal, hogy közelünkben tanyázzon.A patkányok okos állatok és sokszor cseleznek ki minket, embereket. Az egerek pedig villámgyorsan el tudnak szaporodni a házban és annak környékén, ha nem vigyázunk.

A sok kis utód pedig tovább folytathatja a szaporodást, sokszor észrevétlenül, hiszen a pincékben és padlásokon nem minden nap fordul meg az ember, így zavartalanul élhetik a kis életüket mindaddig, amíg az egérriasztó kihelyezésre nem kerül!

Published by