Gondozásmentes trapézlemez kerítés.

Szponzorált tartalom

trapézlemez kerítés
trapézlemez kerítés

Egy családi ház körül mindig van mit tenni. Tavasztól kezdve a rendszeres fűnyírás, a növények gondozása és ehhez még társul a többi teendő, ami otthon felmerül időről-időre. Miért kellene még két évente a kerítéssel is bajlódni, lecsiszolni és újra lefesteni a léceket, amikor a trapézlemez kerítés nem igényel gondozást!

Hasznos tulajdonságokban bővelkedő anyag, nem csak szép és gondozásmentes a trapézlemez kerítés, de árban egyaránt kedvező megoldásokkal tud szolgálni számunkra. Eddig többnyire a háztetőkön találkozhattunk trapézlemezzel, de külföldi mintára, számos helyen látni kerítés formájában is, ami nem csak szemet gyönyörködtető, de nagyon tartós is!

A színválasztékot illetően rengeteg lehetőség van, nem muszáj a hagyományos piros, bordó árnyalatoknál leragadni, mert választhatunk antracit szürke, vagy éppen famintás lemezeket egyaránt! Amennyiben fontos, hogy a kerítés passzoljon a ház stílusához, úgy könnyű dolgunk lesz a trapézlemezzel, mert szinte teljes mértékben a ház megjelenéséhez lehet igazítani.

Olyan magas lehet a kerítés, amilyet csak szeretnénk, és a legjobb az egészben, hogy néhány óra alatt elkészülhet a kerítés, legalábbis a lemez borítás része, mert a trapézlemez kerítés esetében a váz kialakítása az, ami több időt igényel, a felrakás viszont már gyerekjáték!

Érdemes foglalkozni ezzel a megoldással is, mert szép, hosszú távra tervezhetünk vele, nem igényli a különösebb törődést, nem kell tisztítani, ha pedig mégis, az egyszerűen megoldható! Kényelmes, praktikus és esztétikus.

Published by