Szobafestés Budapest – sosem csinálnám másképp!

Szponzorált tartalom

szobafestés Budapest
szobafestés Budapest

Eljött az ideje annak, hogy újra fessük a házban a szobákat. Sokat gondolkodtam rajta, mi hogyan nézzen ki, milyen színű legyen. Mivel két gyermekünk is van, sajnos az elmúlt két-három év nyomai igencsak meglátszanak a falakon, bár hozzáteszem, bizonyos helységeket majdnem minden évben kifestünk. De az csak tisztasági festésnek nevezhető, most viszont kompletten ki akarunk festeni. Hiszek a pozitív hozzáállásban, engem is számtalanszor lendített át nehéz helyzeteken, de most inkább nevezném magam reális gondolkodásúnak a munkálatok kapcsán, mert való igaz, hogy rengeteg munka lesz.

Ki tudja, mikorra végeztünk volna vele, plusz ott a két gyerkőc, akikre szintén gondolni kellett, mielőtt fejest ugrottunk volna a mélybe. A szobafestés buktatói egyúttal rávilágítottak arra, miért éri meg jobban, ha szobafestőre bízzuk a dolgot! Ezért családilag meghoztuk a döntést és inkább éjszakáztunk egyet-kettőt másutt, de szobafestőt hívtunk!

Budapesti szobafestéshez szakembert keresni egyszerű, ha a mennyiségre fókuszálunk, de nekünk a minőség fontosabb volt. Mivel előtte mi magunk gondoskodtunk a festésről, pontosan tudjuk, mit várunk el végeredményében. Ezért is merültem el mélyebben a keresésében és addig nem nyugodtam, amíg meg nem találtam a tökéletes festőket! 

A Festésben Otthon az, amire a választásunk esett, maradva a realitás talaján, megtetszett, hogy nem köntörfalaznak. Tényleg lesz ahol falat kell javítani, hiába szeretnénk egyszerűbben letudni a dolgokat. Ezt be kell vállalni, erre is kell költeni, de legalább később nem fogunk úgy tekinteni a falakra, hogy “na, azt ott ki kellett volna glettelni, azt meg le kellett volna csiszolni”, de majd legközelebb. Kissé előre szaladva – vigyázat spoiler – nagyon elégedettek vagyunk összességében!

Profi volt a csapat, a szobafestést Budapesten olyan szakértelemmel vitték véghez, ahogyan azt mi elvártuk, ügyelve azokra a részletekre, amelyeket előzetesen megbeszéltünk. A lépcsőnél a biztonsági rács nyomait szépen eltüntették, a nappaliban nem üt át a gyerekek firkája a falon, a konyhában és előszobában olyan festéket használtak, amiről a foltokat ezután szivaccsal le fogom tudni tisztítani anélkül, hogy jönne vele a fal! Mindent átbeszéltünk előre, hogy hova milyen festék kerüljön, így kaptuk a hasznos tippet a mosható festékkel kapcsolatban.

Elmondták, hogyan lehetne igényesen és tartósan megvalósítani, amit kigondoltunk, majd kiszámoltuk közösen, mennyibe fog kerülni a mutatvány. Igen, nyilván nem volt olcsóbb szakemberrel, mint saját kezűleg, viszont a teljes házat megcsinálták két nap alatt és nem volt közel sem olyan megterhelő ez az időszak, mintha a párommal ketten csináltuk volna meg. Gondoljunk a festékek beszerzésére, az előzetes utánajárásra, az eszközök megvásárlására, stb. Minden forintot megért azt kell hogy mondjam, legközelebb is őket fogom hívni!

Ha minden jól megy, akkor erre évekig nem lesz szükség, de azért talonban megtartottam a telefonszámukat a mobilomban és másnak is nyugodt szívvel ajánlom majd őket!

Published by