Szemöldök tetoválás, milyet válasszak?

Szponzorált tartalom

szemöldök tetoválás
szemöldök tetoválás

Az egyik barátnőm fordult hozzám ezzel a kérdéssel, hiszen az ő esetében muszáj kozmetikailag beleavatkozni a dolgokba, mert bár a szemöldökének formája szép, természetesen íves, a színe világos, így olyan, mintha szinte nem is lenne szemöldöke. Régen ugyan a tartósság és az erős tónusok voltak divatban, mostanra inkább a természetesebb hatású szemöldök tetoválás népszerű, ezek közül is leginkább talán a púderes és a szálazott technikák. 

De ezeken kívül is van más lehetőség, tehát tényleg igazán mindenki megtalálhatja azt a változatot, ami hozzá a leginkább közel áll. A Beauty Shine Kozmetika Pécsett található, ahol a szemöldök tetoválás különféle fajtái elérhetőek a PMU artist Gratzner Gabriella révén. Mivel én sok jót hallottam róla és a kozmetikáról, ezért is ajánlottam őt a barátnőmnek, aki végül a hibrid és a szálazott tetoválások között hezitált. A végére a szálazással készülő szemöldök tetoválást választotta, ami szerintem nagyon jól sikerült, hiszen ha nem hozzám fordul segítségért, akkor észre sem vettem volna, hogy neki tetovált a szemöldöke, olyannyira természetes hatást sikerült elérni a technikával!

Miért fontos, hogy szakértő kezek végezzék a szemöldököd tetoválását? Mert hatalmas különbségek vannak egy profi kozmetikus és egy kezdő között (tisztelet a kivételnek)! Mivel ez a technika, amit barátnőmnél is végeztek, igencsak igényli a művészi hajlamot és a kézügyességet, hogy a természetes hatás megmaradjon, a pécsi kozmetikát mindenképp ajánlani tudjuk, én mint kívülálló, barátnőm pedig, mint aki saját bőrén tapasztalta a szemöldök tetoválás elkészítését!

Sokan rajzolják meg gondosan minden nap maguknak a szemöldöküket, viszont számomra ez a tetoválás dolog egy sokkal kényelmesebb dolognak tűnik, másrészt tartós és tényleg szép, igényes tud lenni, ha valaki olyan készíti el, aki tapasztalt ebben! A szemöldök tetoválást azoknak ajánlják, akiknek nem egyforma a két szemöldöke, akik javítani szeretnének az ívén, akiknek elkopott, kikopott például egy balesetben vagy annak, aki sötétebb, hangsúlyosabb szemöldököt szeretne.

Published by