Motul láncspray-vel még a kedvenc ételeim is finomabbak!

Szponzorált tartalom

láncspray
láncspray

A motoros párom a legjobb szakács a világon

Akik ismernek tudják, hogy ha valaminek, akkor a finom ételeknek egyszerűen nem tudok ellenállni! Sokan azt mondják, a férfiakat a hasuknál fogva érdemes meghódítani – bár nem vagyok férfi, úgy érzem, rám ez hatványozottan igaz! Bár fogalmam sincs, mi idézi elő ezt a fanatikus gasztronómiai vonzódást… Mondjuk, ha jobban belegondolok, simán lehet, hogy ezt otthonról hozom. Apukám ugyanis nagyon szeretett főzni, és bárhová mentem, mindenhol azt éreztem, az ő ízeinél és az ő konyhájánál nincsen finomabb! A pörköltje egyenesen utánozhatatlan. Miután megkóstoltam, senki másnak a pörköltjét nem voltam hajlandó megenni többé, mert nem olyan íze volt, mint amit már ismertem és megszoktam apukámtól.

Szerencsére a párom is nagyon szereti a finom falatokat. De nem csak engem hagy kibontakozni a konyhában, hanem ő maga is kifejezetten jó szakács. Nagyon finomakat szoktunk együtt főzni – neki a lecsója utánozhatatlan. De nem csak a főzés áll közel a szívéhez, hanem bizony a motorozás és a gokartozás is. A 30. születésnapjára egyébként azt kapta ajándékul a barátokkal közösen, hogy beneveztük egy gokart versenyre. Leírni sem tudom azt a boldogságot, amit akkor láttam az arcán! Gokartozni azóta is szívesen el-eljár az ismerőseivel, de a motorozás is örök szenvedély. Már én is úgy ismertem meg, hogy nagy motoros hírében állt, aki bármikor nyeregbe pattan, ha úgy hozza az élet. Egy ilyen járgányt azonban persze nem árt karban tartani, nehogy aztán valami probléma történjen az úton.

Legújabb szerelmünk, a Motul láncspray

Mi a Motul termékcsalád termékeit szoktuk egyébként a motorhoz használni. A legújabb szerelmünk a Motul láncspray, maximálisan elégedettek vagyunk ezzel a termékkel! Mi hagyományos láncot használunk, de alapvetően ez a lánckenő O-, X- és Z-gyűrűs láncokhoz is ugyanolyan hatékonysággal használható. Sőt, a motorkerékpárokon kívül gokartokhoz is nagyon ajánlják ezt a terméket! Hogy miért? Nos, ahogyan mi is tapasztalhattuk, azért, mert rendkívül jól tapad, a kúszótulajdonsága is abszolút meggyőző. A jó tapadásának köszönhetően pedig hosszan fenn marad a felületen, amelyet kezelsz vele. Még akkor sem verődik ki a láncból, ha az nagy láncsebességnek van kitéve. Ezen felül a Motul láncspray meggátolja a korróziót, mert hihetetlenül jó a víztaszító képessége. Ennek következtében pedig a láncot jóval tovább tudjuk használni, a termék jócskán megnöveli a lánc tartósságát és az élettartamát.

De ami még jobb, hogy tisztítja is a meglévő láncot! A legkisebb helyre is képes behatolni, és a korábbi szennyeződéseket is pillanatok alatt eltüntetni. Persze ha nagyon koszos a lánc, akkor azért nincsenek csodák, mindennel ez a tisztítószer sem bírhat el. De szerencsére erre is van megoldás, ugyanis a Motul láncspray termékcsaládban nem ez az egyetlen láncspray, amit forgalmaznak, így biztosan tudunk az igényeinknek megfelelő szert választani. Ahogy ezt írom, időközben el is készült a vacsoránk, így elköszönök tőletek. Jó étvágyat mindenkinek, és ne felejtsetek el Motul láncspray-t venni a hathatós eredményért!

Published by