Kedvenc étel, kedvenc csapatépítő mulatság – micsoda hétvége!

Szponzorált tartalom

csapatépítő tréning
csapatépítő tréning

Egész jól sikerült lehoznom a múlt hétvégét: egyszerre volt részem őrületes kulináris élményekben és rendkívül szórakoztató szombat-vasárnapban egy csapatépítő tréning keretein belül. Aki ismer engem, az mind tudja, hogy a jó kajával könnyedén le lehet venni a lábamról. Na de hogy mindezt ilyen környezetben és ilyen programokkal karöltve éljem át, egyszerűen imádtam!

A kollégáimmal kihasználva a talán utolsó idei jó időt fogtunk magunkat és villámgyorsan szerveztünk egy vízi csapatépítő tréninget. Egyikünk ajánlotta a BalatonPRO nevű siófoki céget, akik kimondottan vitorlázós és más egyéb vízi eseményekre, rendezvényekre vannak specializálódva. Gyorsan felhívtuk őket, hogy milyen opcióink vannak még a hét végére, elvégre elég last minute jött az ötlet, de amekkora szerencsénk volt, még ez is összejött.

Egy vitorlás csapatépítést foglaltunk le magunknak, ami azt jelentette, hogy szombaton leértünk, kaptunk egy gyors oktatást arról, hogy hogyan kell viselkedni a hajón és mit is jelentenek a kapitány utasításai, aztán nem is húztuk az időt, egyből kihajóztunk és Tihany felé vettük az irányt. Két hajóval mentünk, mivel sokan voltunk. Mire a tó közepére értünk már egész klasszul sütött a nap, ezért néhányan SUP-ra merészkedtek, míg mások ugrották a fejeseket. Aztán Tihanyban egy fergeteges ebédet ettünk – ettől végem volt. Az első éjszakára az északi parton maradtunk, a hajón aludtunk. Majd másnap szintén sok izgalmas feladattal feldobva a napok tértünk vissza a kiindulási kikötőbe.

Számomra eddig messze ez volt életem legszórakoztatóbb és legizgalmasabb csapatépítő tréningje és a többiek reakcióiból is csak azt szűrtem le, hogy hihetetlenül jól érezték magukat. Csupán annyit mondhatok ezek után, köszönjük BalatonPRO!

Published by