Egy régi ház előnyei és hátrányai.

Szponzorált tartalom

vízszerelés budapest
vízszerelés budapest

Mi egy régi, belvárosi lakásban lakunk. Tudjátok, ezek azok a tipikus, belsőudvaros társasházak, melyek bizony már régóta a csodás városunk részét képezik.

Vannak, akik inkább a kertes házakra esküsznek, én magam azonban a világért sem cserélném el ezt a gyönyörű lakást. Van abban valami megfoghatatlanul felemelő érzés, hogy egy ilyen helyen lakhatok.

Gondoljunk csak arra, hogy micsoda történelme van egy ilyen épületnek, és hogy mennyi minden történhetett ott ennyi idő alatt.

A mi házunk falán például még lövésnyomokat is lehet találni – ilyeneket egyébként sok helyen lehet látni a belvárosban, ha figyelmes az ember –, bár abban nem vagyok most biztos, hogy ezek második világháborús, vagy ötvenhatos lövésnyomok. Egyszer megkérdeztem az egyik házban lakó öregúrtól, hogy esetleg tudja-e erre a választ, de azt mondta, hogy valamikor a hetvenes években költözött csak ide, és neki sem tudott erre válaszolni soha senki.

Persze gyakorlatiasabb előnyei is vannak annak, hogy egy ilyen helyen lakhatok. Például ott van a belsőudvar, ahol még a legnagyobb kánikulában is mindig kellemesen hűvös az idő. Imádok ott kint üldögélni, hogy megigyak egy kávét és elszívjak egy cigarettát. Szinte megnyugtat engem ez a hely.

A teljesség kedvéért azért a ház egyik hátrányáról is szeretnék írni. Mivel ez egy régi épület, ezért viszonylag régen újították fel a vízrendszerét. Ez pont az én lakásomban ütközött ki.

Gyorsan kiválasztottam találomra egy vízszerelő szolgáltatót a neten, és felvettem velük a kapcsolatot.

Bár csak az élet más területein is ekkora szerencsém lenne, hiszen sikerült ráhibáznom a lehető legjobb szerelőkre. Itt is hagyom nektek ezt a tuti tippet, ha szükségetek lenne egy vízszerelésre Budapesten: vizszereles.net.

Mikor kitöltöttem az online űrlapot, ahol már röviden le is lehet írni nekik, hogy mi is a gond, meglepően hamar fel is hívtak engem telefonon. Már itt kezdtem sejteni, hogy igazán jó kezekbe kerülhettem.

A vonal másik végén egy igazán segítőkész emberrel beszélhettem, aki még feltett pár tovább kérdést a számomra, hogy jobban körvonalazódjon a probléma. Azt azért hozzá kell tennem, hogy egyáltalán nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, így kicsit tartottam is a kérdésektől, hogy majd hogy fogok rájuk válaszolni. Azonban ez a jellegű aggodalmam teljességgel alaptalannak bizonyult, hiszen a kollégájuk úgy tette fel a kérdéseket, hogy azokra egy olyan is képes legyen válaszolni, aki nem igazán van otthon ebben a témában.

Végül is megbeszéltük, hogy másnap kijönnek hozzánk. Annyira azért nem volt sürgős a dolog szerencsére, de egyébként, ha valami igazán durva eset történik, akkor akár egy órán belül is kiérkezhetnek. Ezt azért hasznos tudni, ha valami vészhelyzet adódna.

A szerelők percre pontosan érkeztek meg hozzánk. Szeretem, mikor egy szolgáltató értékeli az ügyfelei idejét, szóval ez egy másik jó pont.

Az előzetes telefonbeszélgetésnek hála, a szerelők már jó előre felkészültek arra a problémára, ami várt rájuk. Nekem csak annyi volt a dolgom, hogy megmutassam a hiba feltételezett helyét.

Elmondták nekem, hogy a hiba nem egészen ott lesz, ahol én gondoltam, de még így is rekord gyorsasággal sikerült meghatározni annak a pontos helyét. Ezt elsősorban a szaktudásuknak és a profi műszereiknek köszönhető.

Azt külön értékeltem, hogy még arra is kellő figyelmet szenteltek, hogy a munka a lehető legkisebb rombolással és mocsokkal járjon. Érződött, hogy itt nem csak a feladat profi elvégzése volt fókuszban, de még az én kényelmem is.

Nem is tudom kifejezni, hogy mennyire is elégedett vagyok ezzel a vízszerelés budapesten szolgáltatással. Ilyen gyors, tiszta és körültekintő munkát ritkán látni, mint amit ők nyújtottak, ráadásul még nagyon jó árban is dolgoznak.

Gyakorlatilag pár óra alatt végeztek, és mindent a legnagyobb rendben hagytak. Szinte észre sem lehet venni, hogy ott valami komolyabb meló folyt volna. Pedig elhihetitek, hogy nem volt az kis munka, hiszen láttam.

Azóta se jelentkezett semmilyen gond azon a területen, ahol dolgoztak, és biztos vagyok benne, hogy ez még sokáig így is fog maradni. Természetesen garanciát is kaptam az elvégzett munkájukra, így teljesen be vagyok biztosítva.

Ha Budapesten vagy annak környékén éltek, akkor mindenképpen ezt a társaságot válasszátok, ha szükségetek lenne vízszerelésre. Elhihetitek, hogy ennél jobb döntést nem is hozhatnátok a vízvezetéketek szempontjából, hiszen ez a csapat szinte bármilyen ezzel kapcsolatos problémára megtalálja a megfelelő választ.

Nem véletlen, hogy azóta már több ismerősömnek és barátomnak ajánlottam a vizszereles.net csapatát, és tőlük is kivétel nélkül csak jó visszajelzéseket kaptam róluk. Legyetek ti a következők, akik megtapasztalhatják ennek a kiváló brigádnak a profizmusát! Ha őket hívjátok, akkor már egy csőtörés sem fog akkora katasztrófának tűnni.

Published by