Budapesten elromlott zár kinyitásában a lakatos segít.

Szponzorált tartalom

Lakatos zárcsere

Bizonyára sokunkkal fordult elő, hogy elhagytuk a lakás bejárati ajtó kulcsát, vagy elromlott a a biztonsági ajtó zárja, vagy éppen új ingatlanba költöztünk.
Három élethelyzetről van szó de a megoldás a lakatos szakember kezében van! Non stop elérhető zárszerviz keretében akár éjjel vagy nappal a zárcsere feladatát is rá bízhatjuk.
Tevékenységi köre igen széles mert a zárnyitás és a zárszerelés tevékenységén át a zárjavítás kivitelezését betéve tudja alkalmazni. Budapest területe a legnagyobb lakott terület ezért a
biztonsági ajtók széles köre ad lehetőséget a biztonsági ajtó zárcsere gyakorlatára és persze a fejlődésre. Sok esetben a lakatosok megkeresése egy évre vetítve elérheti a százas nagyságrendet amely ebben az esetben száz különböző bejárati ajtó zár szerelésével jár. Mikor ajtó zárakról beszélünk Budapesti agglomerációban volt a legnagyobb igény a cserére.

Sok új építésű ingatlan talált gazdára az elmúlt években és régi lakás esett át felújításon, megannyi helyen az ajtókat 5 pontos zárakkal, vagy biztonsági ajtóval pótolták. Lakatosmester legyen a talpán aki helyt tud állni a főváros területén megjelenő elromlott zárak előtt.

Biztonsági ajtók lehetnek lemezzel burkolt szerkezetűek, úgy mint a hi sec bejárati ajtók is amelynek zárjai a legalacsonyabb védelmi szintnek sem felelnek meg ezért nem árt zár csere kivitelezését szem előtt tartani. Lakatosunk ismeri a zárbetétek különböző típusait és annak előnyeit, hátrányait tudja elénk tárni így a legjobb ha szakmai tanácsokat tőle kérünk a biztonságunkkal kapcsolatban.

Egy jól felkészült Budapesti lakatossal élmény a biztonság fürkészése, olyan gyártókat és forgalmazókat tud ajánlani amely akár több évre visszatekintő tevékenységükkel emelték Budapesti ingatlanok védelmét. Egy jól megválasztott zárcserekor akár tíz évre is biztonságban tarthatjuk értékeinket. Természetesen nem árt mellé egy jól felmért biztosítás sem hiszen így lehet teljes a védelem.

Hevederzár szerelés is megoldást nyújthat a biztonság növelésére ám a kivitelezés koránt sem ilyen egyszerű. Sokan már a zárcsere áraknál elakadnak, de fontos megejteni, hogy értéket nem védhetünk ezer forintos termékkel! Zárszerelő ezt pontosan tudja, így amikor a heveder zár felkerül az ajtó védelmére érdemes lakatosokkal konzultálni milyen terméket ajánlanak. Eltérő lehet biztonsági ajtón lévő heveder zárcsere ár hiszen a gyártók kulcsok alapján és minőség szempontjából elég nagy szórásban határozzák meg az értéküket. Fontos az ajtó vastagsága is illetve a konzolok kialakítása amelyek később rögzítik a fal síkjához a bezárt ajtót.

Egyszóval a főváros területén a lakatos tevékenység ma aranyat ér, viszont nem arany árban érhető el! Egy zárszerelés ma a legkevesebb költségbe kerül. Az élet minden területén kell a fejlesztés. Egy zárbetét csere ára illetve egy zárnyitás értéke közelébe sincs ahhoz mint amikor a gázkészülék cseréje vagy javítása jön szóba. Sőt talán nem lövök mellé ha reflektorfényben megvilágítom még a klímaberendezésnek a cseréjét vagy a javítását.
Ezek a gépek akár több száz ezer forintba is kerülhetnek de maghaladhatják a milliós tételt is. Egy jól felmért zárbetét csere a fenti elképzelések 10- 30 százalékáért már minőségi zárcserét igényelhetünk a lakatostól.

Published by