Az új kerti konyhabútor minden elképzelésünket felülmúlja!

Szponzorált tartalom

kerti konyhabútor
kerti konyhabútor

Az egész családunk imád főzni, beleértve a gyerekeket is. Óvodás koruktól kezdve az életkoruknak megfelelő módon engedtük is nekik, hogy tevékenykedhessenek a konyhában. Pont ezért is az egyik nagy álmunk volt, hogy egyszer egy igazán különleges kültéri konyhát építhessünk a kertünkben, hiszen a másik kedvenc időtöltésünk az, hogy odakint tartózkodunk. Ez az álom most valóra vált a Simon Házak segítségével, akik egy csodálatos kültéri konyhát építettek nekünk, amelyet egész évben használhatunk. Minden részletében tökéletes számunkra, még a kerti konyhabútor is olyan anyagokból van, amelyek ellenállnak az időjárásnak.

A tervezési folyamat már az elején magával ragadott minket. Az elejétől a végéig meghallgatták az elképzeléseinket és legvadabbnak tűnő igényeinket. Az egyik legfontosabb szempont számunkra az volt, hogy a konyhát télen-nyáron használhassuk, ezért eltolható üvegajtókat szereltek rá, amelyek teljesen zárhatóak. Az infra fűtésnek köszönhetően a leghidegebb napokon is kellemes meleget biztosít.

A kültéri konyha valódi ékköve a gyönyörű kerti konyhabútor, amit hosszas válogatás után választottunk ki. Fontos volt számunkra, hogy az anyagok időtállóak és minőségiek legyenek, hiszen azt szerettük volna, hogy a konyha hosszú éveken át szolgáljon minket. A konyhabútor minden olyan elemet tartalmaz, amire csak szükség lehet: tágas tárolók, kényelmes munkafelületek, beépített mosogató és természetesen a csúcsminőségű grillező is a része.

Amikor elkészült a konyha, alig vártuk, hogy először kipróbálhassuk. Egy napsütéses nyári délutánra hívtuk meg a barátainkat egy közös grillezésre. Ahogy az üvegajtókat eltolva teljesen megnyitottuk a teret, a konyha szinte eggyé vált a kerttel. A friss levegő és a természet közelsége különleges hangulatot teremtett. A férjem mesteri módon sütötte a húsokat, miközben én a friss zöldségeket és salátákat készítettem elő a kerti konyhabútor tágas pultján. A barátaink ámulattal nézték a konyhát, és mindenki élvezettel kóstolta a finom falatokat.

Rendszeresen szerveztünk összejöveteleket és élveztük a közös alkotás örömét. Az ősz beköszöntével sem kellett lemondanunk a kültéri főzésekről.

A Simon Házak segítségével megvalósult álom minden részletében tükrözi a közös munkánkat és szeretetünket. A barátok és a család összegyűlése, a közös főzések és az együtt töltött idő mind-mind emlékezetessé teszik a konyhánkat. Minden alkalommal, amikor belépünk ebbe a varázslatos térbe, érezzük, hogy az álmunk valóra vált, és ez a boldogság mindannyiunk életét gazdagítja.

Az időtálló, minőségi anyagok és a kerti konyhabútor kialakítása hosszú évekre garantálja a kényelmet és a funkcionalitást. Legyen szó egy forró nyári napról vagy egy hűvös téli estéről, a konyha mindig készen áll, hogy újabb és újabb közös élményeket teremtsen számunkra és szeretteink számára.

Published by