Az autógumi vásárlás is lehet élvezetes.

Szponzorált tartalom

gumidiszkont
gumidiszkont

Vannak dolgok, amiknek az ember szívesen utánanéz, keres. Ezek általában azok, amelyek érdeklik. Ilyeneket könnyen meg is jegyez, mint nekem például a kedvenc ételem receptje. Ha álmomból felkeltenének, szerinem akkor is tudnám fejből. De ugyanígy vagyok új ételekkel is, amelyek nagyon ízlettek nekem. Bármit képes vagyok megtenni, hogy kitaláljam a receptet, és általában addig szoktam próbálkozni, hogy sikerrel is járok. De bizony vannak az életben kevésbé élvezetes feladatok, amiket ugyanúgy meg kell csinálni, mint minden mást. Nekem ilyen volt például az autómra a gumivásárlás. Folyton csalódnom kellett a megvásárolt autógumikban, sosem voltam teljesen elégedett a végeredménnyel. Ez egészen addig folyt így, amíg rá nem találtam a gumidiszkont oldalára. Ezen a weboldalon annyira megkönnyítik a választást, hogy a hozzám hasonló nőknek sem lesz kínszenvedés az autógumi vásárlás.

Már a gumikereső is nagy segítség volt, ahova beírtam a megfelelő paramétereket, és ajánlott a rendszer annak megfelelően gumikat. Az első rendelésem csak ez alapján zajlott, és még ekkor sem volt semmi gond, az így rendelt gumit nagyon sokáig tudtam használni gond nélkül. De ami nekem először a leginkább vonzóvá tette a gumidiszkontot, az a házhoz szállítás lehetősége volt. Végre valahova nem kellett elmennem személyesen, ezzel elpazarolva egy csomó időt és energiát. Persze a kiszállítás nincs ingyen, de nekem többet ér az időm, hajlandó vagyok kicsit többet fizetni a kényelemért cserébe. Ráadásul igen gyorsan kézhez kaphatjuk a megrendelt termékeket, hiszen, ahogy a gumidiszkont oldalán lehet olvasni, ha leadjuk a rendelést délig, akkor akár másnapi kiszállításra is számíthatunk. Ez nem vonatkozik a főszezoni napokra, hiszen ekkor a futárszolgálatok terhelése megnő. Hogy mit is jelent a főszezon, azt el lehet olvasni a weboldalon.

Nem csak kiszállítás létezik, hanem személyesen is lehet átvenni csomagot, aki esetleg az átvételi pontok közelében lakik, vagy jobban preferálja ezt a rendelési módot. Nekem nagyon tetszett, hogy a gumidiszkonton egy Google térképrészlet is segíti azokat, akik a személyes átvételt választják, hogy biztosan odaérjenek a megfelelő címre. Én ezt egy nagyon figyelmes gesztusnak tartom. További vonzó elem lehet a gumidiszkontról való vásárlásban, hogy pénzvisszafizetési garancia is van. Ez azt jelenti, hogy ha nem vagyunk elégedettek a vásárlással valamilyen okból kifolyólag, akkor a pénzünket visszakérhetjük, és vissza is fogjuk kapni.

Ha a weboldalon lejjebb görgetünk, akkor gyakran ismételt kérdések sorára bukkanhatunk. Ezt jó dolognak tartom, hiszen, ha össze vannak gyűjtve egy helyre ezek a kérdések és válaszok, akkor elolvasva ezeket nem fogják a leendő vásárlók időről időre ugyanazokat a dolgokat megkérdezni. Ezzel időt és energiát tudnak spórolni nem csak maguknak, hanem a vásárlóknak nem beszélve önmaguk tehermentesítéséről. Ha itt mégsem találnánk meg minden információt, amit szeretnénk tudni, akkor az oldal alján találhatunk egy telefonszámot és egy e-mail címet, amelyeken keresztül az ügyfélszolgálatot el lehet érni. Ugyan nem vagyok egy technikai zseni, de a gumidiszkont oldala olyan egyértelmű és felhasználóbarát, hogy bennem nem maradt semmilyen kérdés. Tudtam már az első vásárlás után, hogy végre nem kell tovább keresgéljek egy olyan helyet, ahonnan meg tudom vásárolni a megfelelő gumiabroncsokat, mert a gumidiszkont tökéletes minden szempontból. Ez a véleményem azóta sem változott, még mindig hű vásárlójuk vagyok.

Published by