Autómentés Horvátország területén SOS kellene?

Szponzorált tartalom

autómentés Horvátország
autómentés Horvátország

Teljesen mindegy, hogy hol kerülünk olyan helyzetbe, hogy nem tudunk tovább menni az autónkkal. Ez a szituáció mindenhol sok kellemetlenséggel jár, de az tény, hogy külföldön mindez sokkal nehezebbnek tűnik, mint amilyen egyébként is. Persze nem kell kétségbe esni, hiszen ma már szerencsére olyan megoldásokat élvezhetünk az autómentésben, amelyek lehetővé teszik, hogy az autómentés Horvátország területén is magyar szolgáltatóval valósulhasson meg!

A Kraftwagen Team autómentő szolgáltatásaival a horvátországi szorult helyzetekben is van, aki kimentsen. De pontosan mikor számíthatunk a segítségükre? A műszaki hiba, egy esetleges komolyabb váltóhiba mind keresztülhúzhatja a számításainkat. De nem kell, hogy például a nyaralást húzza keresztbe, hiszen amennyiben személyi sérülés nem történt és szeretnénk tovább folytatni a nyaralást, akkor megoldható az is, hogy kölcsönautóval tehessük ezt meg.

0-24 elérhetőséggel dolgoznak, a horvát-magyar határtól 40 km-ről indulnak, ami nagyban lerövidíti a várakozási időt. Önnek nem kell órákat az út szélén rostokolnia, hiszen a segítség rövidesen úton lesz.

Amikor olyan baleset történt, hogy összetörik az autó és esélytelen, hogy az egy gyors javítással helyre legyen állítva, akkor szintén lehetőségünk van a csereautós megoldásokkal élni. A tréleres autószállítás, autómentés Horvátország területén egy komplex szolgáltatás, ami számos lehetőséget foglal magába. Ezekről részletesen az autometo-pecs.hu oldalon olvashat az, aki biztosra akar menni és az utazás előtt ismerkedne a lehetőségeivel.

A pécsi székhelyű autómentő előnye, hogy közel van a horvát határhoz. Ennélfogva maga az idő is lerövidül, míg megérkeznek a horvát helyszínre, ahol egyből cselekednek is. Amikor valaki haza szeretne jönni a szállítóval sérült autójával együtt, ott szintén szerencsés választás őket hívni, hiszen egyúttal az utasokat is hazaszállítják, több fő esetén is.

A segélyszolgálat a műszaki hibák feltérképezését és kisebb zűr esetén a helyszínen történő javítását is el tudják végezni, amennyiben erre lehetőségük adódik. Vannak azok a helyzetek, amikor ezekkel a gyors megoldásokkal az ügyfél gondtalanul folytathatja utazását és nem szükséges hazautazni. Azért pláne fölösleges, mert az akkumulátor adta meg magát, hiszen ha kell, akkor ajánlanak megfelelő helyet a vásárláshoz, vagy éppen ők maguk szállnak ki a helyszínre és végzik el a feladatokat, az akku cserét.

A bajba jutott autósoknak oly módon is segíteni tudnak, hogy autójukat a legközelebbi szervizbe szállítják. Attól függően, hogy mi történt, mi a konkrét probléma, úgy sorolják fel a lehetőségeket, amelyek kiránthatjk a bajba jutottakat a kellemetlen helyzetekből. Kellő rutinnal, megfelelő traileres autóval és egyéb szakszerű lehetőségekkel a felmerülő problémának megoldását gyorsan és hatékonyan teszik lehetővé.

Amennyiben autómentés Horvátországban kellene, annak területén bárhol, úgy a pécsi autómentővel bizalommal számolhat! Non-stop elérhetőségük mellett a gyors indulás is előnyként szól mellettük, hiszen rövid időn belül el tudnak indulni és gyorsan a helyszínre tudnak érkezni a balesetes, műszaki hibás gépjárműhöz!

Published by