Új váltógomb vásárlása a Tuning24 oldaláról.

váltógomb
váltógomb

Hónapokkal ezelőtt egy szerencsétlen napon eltört az autóm váltógombja. Eleinte nem tűnt különösebben nagy problémának, hiszen még mindig tudtam váltani, és azt gondoltam, hogy ez csak egy apró kényelmetlenség, amivel könnyedén együtt lehet élni. Azonban ahogy teltek a napok és hetek, rá kellett jönnöm, hogy ez az apró hiba sokkal nagyobb problémát okoz, mint először gondoltam. Minden alkalommal, amikor autóba ültem, szembesültem azzal, hogy a törött váltógombban mennyire nehéz a vezetés.

Az autóvezetés élménye jelentősen romlott, hiszen a váltások egyre kényelmetlenebbé váltak. Minden váltásnál éreztem, hogy a törött váltógomb miatt nem tudom teljesen uralni az autót, és ez nemcsak idegesítő volt, hanem egyenesen frusztráló. Minden egyes alkalommal, amikor meg kellett állnom, vagy újra el kellett indulnom, a váltás egy küzdelemmé vált. Ráadásul a váltógomb hiánya esztétikailag is zavart; az autóm belseje rendezetlennek tűnt, és ez egyre jobban zavart.

Az idő azonban mindig szűkös volt. A munka, a családi kötelezettségek és a mindennapi teendők között sosem találtam elég időt arra, hogy elmenjek egy szerelőhöz és kicseréltessem a váltógombot. Minden egyes halogatás csak növelte az irritációmat, de mindig találtam egy újabb kifogást, miért nem érek rá foglalkozni ezzel a problémával. Aztán egy nap rájöttem, hogy talán felesleges is szerelőhöz mennem vele. Miért ne próbálnám meg magam kicserélni a váltógombot? Hiszen annyi mindent meg lehet már találni az interneten, biztosan létezik egy egyszerű megoldás erre is.

Ekkor kezdtem el keresgélni az interneten, és hamar rátaláltam a Tuning24 webáruházra, a váltógomb vásárlás kapcsán. Continue reading “Új váltógomb vásárlása a Tuning24 oldaláról.”

Itt keress pénztárcát!

pénztárcák
pénztárcák

Ebben a cikkben szeretnék nektek bemutatni egy csodálatos weboldalt, amelyre én is csak néhány nappal ezelőtt bukkantam rá. Nem is csak weboldalt, de egy webshop az, amiről én most tehát beszélni szeretnék nektek.

A cikkem témája így nem más lenne, mint a bagbox.hu oldal. Azt kell, hogy mondjam, hogy ha táskát, bőröndöt vagy pénztárcát kerestek, a létező legjobb helyen jártok! Hatalmas a választék náluk: hátizsákokból, iskolatáskákból, kis táskákból, de bőr pénztárcák, bőröndök, és még sorolhatnám mik vannak itt.

No de nagyon előreszaladtunk. Kezdjük is még előbbről a dolgot!

Nem olyan régen elkezdtem nézelődni, hogy honnan szerezhetném be az új pénztárcámat, mivel a régi már sajnos nagyon kopott volt, illetve nem is a legjobb minőségű, így egy fél év folyamatos használat után sajnos máris meg kell válnom tőle. Interneten kezdtem el keresgélni először, és így bukkantam rá a bagbox.hu-ra. Continue reading “Itt keress pénztárcát!”

A lengéscsillapítással is minden flottul megy a Métánál

lengéscsillapító hibák
lengéscsillapító hibák

Általában nagy a megdöbbenés az adott társaságban, amikor megtudják, hogy kifejezetten nem vagyok édesszájú, és bármikor a zöldség plusz csirke kombinációt választanám valami sütemény helyett. Nem, ők általában azt hiszik, hogy ezzel csak magamat nyugtatom, pedig ez tényleg így van. Aztán amikor elmondom, hogy azért a sült krumplit nem lehet letaszítani nálam az első helyről, mindenki megnyugszik, hogy mégiscsak emberből vagyok, egyszerűen csak nem lettem édesszájú. Szóval igen, bevallom: a kedvenc ételem a sült krumpli!

A másik „lieblingem” az életben az autóm, így nem kérdés számomra, hogy a legjobbat érdemli, pláne akkor, ha például lengéscsillapító hibákról van szó. Sajnos betegeskedik a drága, de itt van nekem a Méta Autószerviz, ahová tudom, hogy nyugodt szívvel adhatom bármikor.

Ha nem hallottál még a budapesti Méta Autószervizről, akkor érdemes lehet elsőként a weboldalukat, a metaautoszerviz.hu-t csekkolni az infókért, elérhetőségekért, és nem utolsósorban az árak listájáért. Continue reading “A lengéscsillapítással is minden flottul megy a Métánál”