Érdekli egy jól kinéző fotómozaik?

Szponzorált tartalom

fotómozaik

Érdekes és értékes ajándékkal előrukkolni bizony nehezebb, mint azt az ember elsőre gondolná. Ha ugyanis átlépünk a „pénz mint ajándék”-alapvetésen (mely sokszor pont a kreativitás hiányát szokta orvosolni), akkor ott marad az ötletelés, mely nagy átlagban sajnos nem szokott feltétlenül a legjobban elsülni. Most itt van azonban az a fotómozaik, mely mindenki számára érdekes tud lenni:

http://poszter-keszites.hu/fotomozaik-keszitese/

Miért pont fotómozaikot érdemes ajándékba adnia?

A legtöbb rossz ajándék ott bukik el (s azért válik ócskává), mert semmi személyességet nem hordoz magában. Nőről van szó? Akkor virág, ékszer vagy édesség – itt általában ki is fújt az ötletgyár, ami több, mint aggasztó. Egy fotómozaik azonban fotókból áll, melyek aztán kiadnak egy nagy képet – amely a kisebb képektől eltérő képet mutat, ahogy azt a mozaikok esetében már megszokhattuk. S mivel a kisebb képek ábrázolhatják éppen a megajándékozottat is, így a mozaik bizony pontosan olyan személyre szóló ajándék tud lenni, amilyennek egy ideális világban minden ajándéknak lennie kellene.

Miért pont a poszter-keszites.hu?

Azért, mert az oldal segítségével bárki minőségi mozaikképhez juthat – mégpedig igen könnyedén! Ehhez nem kell mást tenni, mint letölteni azt az AndreaMosaic elnevezésű szoftvert, mely a meglévő képeinkből (melyből minél több van, annál jobb) összeállítja aztán a megfelelő végeredményt. Ilyenkor a nagy kép milyenségéről is mi dönthetünk, természetesen. (Az eredmény persze a meglévő képek színvilágától is függeni fog.) A honlap nemcsak a szoftver lelőhelyéhez nyújt segítséget, hanem ahhoz is, hogy az elkészült mozaikot (akár B0-ás méretben is) ki lehessen nyomtatni, hogy aztán fel lehessen tenni a falra.

Milyen módon lehet felvenni a kapcsolatot a céggel?

A honlap mögött a Copynet Nyomdaipari Kft. áll, melyet Budapesten, a Tutaj u. 6/b. alatt lehet megtalálni. Ha már megvan a kép, melyet az illető ki szeretne nyomtatni, akkor az el kell küldeni a cég által megadott mailcímre; ha túl nagy ahhoz a fájl, hogy ezt meg lehessen tenni, akkor a cég által megadott FTP-szerverre kell feltölteni azt, hogy a Copynet neki tudjon állni a nyomtatásnak.

Érdemes leszámolni a megannyi rossz ajándékötlettel, és fotómozaikot rendelni a poszter-keszites.hu oldalon, ha valóban egyedi ajándékot szeretnénk adni annak, aki fontos a számunkra! Ha így teszünk, az ajándékunk el fogja érni a célját.

Published by